Warning: Use of undefined constant of_get_option - assumed 'of_get_option' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/rart5477/public_html/wp-content/themes/bigbangwp/includes/inc2.0/class-tgm-plugin-activation.php on line 120
Art Inox Grup | ArtInox

Art Inox Group - Specialistul Tau In Inox

 

Sa ne cunoastem

Perioada inceputului activitatii grupului de firme ART INOX  coincide cu marile transformari din industria farmaceutica romaneasca prin care aceasta a fost obligata sa treaca pentru a se alinia standardelor si reglementarilor dure GMP impuse in acest domeniu de catre Comunitatea Europeana.

ART INOX GRUP a luat fiinta din preluarea sectiei mecano-energetice a unei importante fabrici de medicamente impreuna cu baza materiala si colectivul de specialisti cu o vasta experienta in domeniul utilajelor si dotarilor farma. La inceput, activitatea grupului s-a axat pe lucrari de modernizare a unor fabrici de medicamente din tara si de furnizarea de servicii pentru acestea.

 Calitatea lucrarilor executate, preturile accesibile si respectarea termenelor impuse in executia acestora au reprezentat atuuri de necontestat in aprecierile de care ne-am bucurat de-a lungul anilor din partea clientilor nostri. Nivelul de pregatire profesionala si atitudinea oamenilor nostri fata de fiecare lucrare executata, fie ea mare sau mica, a facut ca lista clientilor multimiti sa creasca cu fiecare an, iar domeniile in care ni s-a cerut ajutorul sa treaca de la cel farmaceutic la cel alimentar, de la cel agricol la cel al executiei de piese si accesorii de schimb, de la cel al confectiilor metalice pana la executia unor comenzi ce nu pot fi categorisite.  O lista partiala a clientilor nostri o gasiti in acest site la sectiunea “Portofoliu

 

Si pentru a face fata cererilor din ce in ce mai diversificate si mai complexe, am hotarat ca este momentul pentru investitii noi in baza materiala, in ridicarea nivelului pregatirii specialistilor nostrii, am reorientat obiectivele pe baza unei politici de conducere mai flexibile si mai eficiente, totul pentru a putea ramane tot timpul acei parteneri pe care te poti baza in momentele cele mai dificile si mai  importante din activitatea de zi cu zi. Pe langa dotarea tehnica complexa si atelierele de baza pe care le gasiti sugerate in imaginile de mai jos, avem in cadrul lui ART INOX GROUP un parc de masini modern cu care putem transporta lucrarile in orice colt al tarii s-ar afla clientul nostru.

Fiind o firma ce se foloseste in permanenta de cele mai noi tehnologii, am implementat de curand tehnologia de Debitare cu Plasma (CNC).

De asemenea merita mentionat faptul ca, incxepand cu luna martie 2015 s-a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2008.

 

capt1